دیتالاگر با آرایه ها
آرایه ها در تیا پورتال
در آموزش تیا پورتال و در Arrays در برنامهنویسی TIA Portal یکی از ابزار های کلیدی و مهم می باشد. و به شما این امکان را میدهند تا آرایه ها در تیا پورتال به طور کارآمد و مؤثر، مقدار زیادی از دادهها را ذخیره و تغییر دهید.
بدون توجه به اینکه در حال کار با یک پروژه کوچک یا یک سیستم اتوماسیون صنعتی بزرگ هستید، آرایه ها در تیا پورتال میتوانند به شما در سادهتر شدن کدها و افزایش قابلیت اطمینان آن کمک کنند.
یکی از مهمترین جنبههای Arrays در برنامهنویسی TIA Portal قابلیت ذخیره چند مقدار در یک متغیر است.
این بدان معنی است که میتوانید یک Array از هر نوع دادهای (مانند اعداد صحیح، اعداد اعشاری، یا حتی ساختارهای دادهای پیچیده) تعریف کرده و از آن برای ذخیره یک مجموعه از مقادیر استفاده کنید.
این خصوصیت به خصوص زمانی کاربردی است که با مجموعه دادههای بزرگ یا زمانی که نیاز به انجام عملیات روی چند مقدار به طور همزمان دارید.
مزایای آرایه ها در برنامه نویسی
از جمله سایر مزایای مهم Arrays در برنامهنویسی TIA Portal انعطاف پذیری آنهاست. شما میتوانید از Arrays برای نمایش دادهها در روشهای مختلفی استفاده کنید. مانند یک سری ورودی یا خروجی، یک بافر برای دادههای ورودی یا خروجی، یا حتی یک جدول از دادهها با ردیفها و ستونها.
این انعطاف پذیری به شما امکان میدهد تا کدهای خود را به نحوی طراحی کنید که بهترین شیوه برای برنامه ها با کمترین مقدار کد نویسی استفاده شده و در عین حال کد خود را خواناتر و قابل نگهداری تر کنید.
همچنین، در برنامهنویسی تیا پورتال، از آرایه ها برای پردازش دادهها با سرعت بالا نیز استفاده میشود. با تعریف یک Array، شما میتوانید به طور مستقیم به هر عنصر در آن دسترسی پیدا کنید، بدون نیاز به جستجو در دادهها.
این به شما امکان میدهد تا به طور مؤثر عملیات را به طور همزمان روی چند مقدار انجام دهید و باعث افزایش سرعت و کارایی برنامه خود شوید.
خلاصه آرایه ها در تیا پورتال
با وجود اینکه آرایه ها در برنامهنویسی تیا پورتال بسیار قدرتمند هستند. اما باید مراقب باشید که از آنها با دقت استفاده کنید. استفاده نادرست از Arrays میتواند به خطاهای برنامه و کاهش کارایی منجر شود. به همین دلیل، باید قبل از استفاده از Arrays در برنامه خود، آنها را با دقت آموزش ببینید و بهینه سازی کنید.
به طور خلاصه، Arrays در برنامهنویسی TIA Portal ابزاری قدرتمند و مهم هستند که به شما این امکان را میدهند تا به طور کارآمد و مؤثر دادههای بزرگ را ذخیره و پردازش کنید.
با درک دقیق از کاربردهای و مزایای Arrays، میتوانید کد خود را بهبود بخشید و کارایی برنامه خود را افزایش دهید.
ما در این فصل چهار قسمتی با یک پروژه کاربردی به مبحث ارایه ها در تیا پورتال وارد می شویم و یک دیتا لاگر کاربردی با آن می سازیم.
دیتا لاگر با آرایه ها
در تیا پورتال
1 : مفاهیم آرایه در تیا پورتال
ما در ابتدا به مفاهیم آرایه ها در تیا پورتال می سازیم و این دیتا تایپ قدرتمند را معرفی میکنیم.
و با ساخت یک دیتا بلاک برای پروژه تگ هایی را با ابعاد مختلف ایجاد می کنیم و به مفهوم کاربردی ایندکس روش تایپ آن را در آرایه ها نشان می دهیم.
و برای درک بهتر موضوع از بایت های زمانی برای ایندکس استفاده می کنیم.
مدت زمان ویدیو : 21 دقیقه
مدرس: نقی عبدالعلی زاده
مشاهده توضیحات و ثبت نظر در برگه مخصوص این قسمت
2 : آرایه ها در زبان SCL
در قسمت دوم وارد زبان برنامه نویسی اس سی ال SCL می شویم که بهترین محیط برای استفاده کامل از امکانات دیتا تایپ آرایه می باشد.
برنامه را ادامه می دهسم و با نوشتن لوپ در اس سی ال متوسط مقدار در ساعت و روز را برای یک متغیر به دست می آوریم و رد ر آرایه ها ذخیره می کنیم. در این قسمت به آرایه هایی با سه بعد می رسیم و در برنامه استفاده می کنیم.
مدت زمان ویدیو : 24 دقیقه
مدرس: نقی عبدالعلی زاده
مشاهده توضیحات و ثبت نظر در برگه مخصوص این قسمت
3 : آرایه ها در مانیتورینگ با وین سی سی
در بخش سوم می بینیم که آرایه ها در مانیتورینگ با وین سی سی به چه طریق و با کمک تگ ایندکس به کمک ما می آید.
و حجم تگ هایی که باید بین پی ال سی و وین سی سی تعریف میشود کاهش می یابد. و در ادامه در مخیط رانتایم یک نمایشگر دیتا لاگ در وین سی سی با قابلیت های بالا راه اندازی می کنیم.
مدت زمان ویدیو : 28 دقیقه
مدرس: نقی عبدالعلی زاده
مشاهده توضیحات و ثبت نظر در برگه مخصوص این قسمت
4 : آرایه در پروژه عملی
در این قسمت به برنامه ای که آرایه در پروژه عملی کار شده نگاهی می اندازیم.
و می بینیم برای محاسبه مقدار کارکرد تجهیزات در یک معدن چگونه از آرایه ها استفاده کرده ایم.
ورود به آرایه می تواند ورود به دنیای خلاقیت باشد چرا که حتی در برنامه نویسی زبان های کامپیوتری هم بدون آرایه هیچ پبشرفتی وحود ندارد.
مدت زمان ویدیو : 14 دقیقه
مدرس: نقی عبدالعلی زاده
مشاهده توضیحات و ثبت نظر در برگه مخصوص این قسمت